Kandeláber-Manufaktúra Kft jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a http://www.kandelaber-manufaktura.hu weboldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldal egyik szolgáltatásának sem:

A http://www.kandelaber-manufaktura.hu webszájton ("lap") található tartalom az Kandeláber Manufaktúra Kft. szellemi tulajdona.

A Kandeláber Manufaktúra Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Kandeláber Manufaktúra Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Kandeláber Manufaktúra Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a cég előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kandeláber Manufaktúra Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő, nem módosítja az eredeti információt, a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A Kandeláber Manufaktúra Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A weboldal fejlesztését, üzemeltetését és karbantartását a Usernet Kft végzi.
Elérhetőség: www.usernet.hu

Legújabb referenciák

kandeláber oszlopok
Oszlopok
kandeláber konzolok
Konzolok
kandeláber lámpafejek
Lámpafejek
kandeláber falikarok
Falikarok
komplett kandeláberek
Kandeláberek
utcabútorok
Utcabútorok