Kandeláber-Manufaktúra Kft. szolgáltatások

Szolgáltatások

Bejárás, felmérés:

az Ön által várt végeredmény elérése érdekében térítésmentesen vállaljuk beruházási helyszínen közös bejárás keretében felmérés készítését – ennek alapján árajánlattal és ajánlati rajzokkal egybekötött ajánlat tételét 

Egyedi termékek tervezése, gyártása

A tervezés egy párbeszéden alapuló bizalmi viszony, melyben Ön megosztja elképzeléseit velünk. Ezen alapokról kiindulva szakmai tapasztalataink - és amennyiben szükséges egy bejárás során készített felmérés – alapján, közös munka eredményeként juthatunk el oda, hogy megvalósítsuk az Ön elképzelései szerinti kandelábereket.

Akár egy egyszerű vázlatrajz, egy régi fotó, egy korabeli képeslap vagy tervlap is alkalmas arra, hogy elképzeléseit megvalósítsuk.

„A papír mindent elbír” – Látványrajzok készítésével, több lehetséges megoldást tudunk bemutatni, így a kivitelezés során nem kell nagy költségráfordítással változtatni elképzelésein. A látványtervek segítenek Önnek is és nekünk is, hogy még a kandeláberek gyártásának megkezdése előtt meggyőződhessünk elképzeléseink helyességéről.

Vállaljuk az Ön igényeinek megfelelően meglévő standard kandelábereink módosítását, valamint egyedi termékek tervezését, gyártását.

Bura fonás

Vállaljuk – mind meglévő, mind új gyártású - lámpatestek gömb és csepp alakú buráinak vörös és sárgaréz (utóbbi csak belső térre alkalmazható) huzallal történő befonását. A századelőn a közvilágítási lámpatestek üveg burájának fém hálóval történő befonásának gyakorlati oka volt, nevezetesen az, hogy a gázüzemű lámpák burái a kiegyenlítetlen gáznyomás miatt gyakran elpattantak, szétrobbantak. A fém fonat – elkerülendő a személyi sérüléseket - meg akadályozta az üvegdarabok útpályára, járdára történő lehullását. A napjainkban alkalmazott fényforrások és a lámpaburák anyaga nem teszik szükségessé a burák befonását, azonban esztétikai okok miatt, mind a mai napig készülnek fonott burával szerelt lámpatestek.   

Felújítás, restaurálás, újragyártás

Vállaljuk meglévő kandeláberek felújítását, restaurálását, újragyártását. Ezen szolgáltatáson belül új életet adunk régi tönkrement vagy hiányos kandelábereinek.

Legújabb referenciák

Letölthető katalógus

Letölthető katalógus

kandeláber oszlopok
Oszlopok
kandeláber konzolok
Konzolok
kandeláber lámpafejek
Lámpafejek
kandeláber falikarok
Falikarok
komplett kandeláberek
Kandeláberek
utcabútorok
Utcabútorok